T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TOKAT / ARTOVA - Artova Halk Eğitimi Merkezi

Artova Halk Eğitimi Merkezi

Telefon
0 356 611 21 07
Belgegeçer
0 356 611 23 25
WEB
https://artovahem.meb.k12.tr
Adres
İstasyon Caddesi Milli Egemenlik Sokak Artova Halk Eğitim Merkezi
Vizyon
Her zaman,Her yaştaki ve her eğitim düzeyindeki bireyleri, yaşam boyu öğrenme felsefesi içerisinde, mesleki, sosyal ve kültürel kurslar ile yaşam kalitelerini yükseltmek, heryerde herkeze ihtiyaç duyulan eğitimi sunmaktır. her yerde, herkese yaşam boyu eğitim vermektir.
Misyon
Kursiyerlerimizin; ülkesini seven, Cumhuriyete, Atatürk ilke ve inkılaplarına sahip çıkan, bilimsel ve akılcı düşünen, problemlerini çözme becerisi kazanan,toplumu oluşturan bireylerin bir bütünlük içerisinde yaşayacağına inanan, ürettikleri hizmet ve ürünlerden geçimini sağlayıp, yerel, bölgesel ve ulusal ekonomiye katkı sağlayabilen, teknolojinin insanlara hizmet verebilen bir araç olduğuna inanıp, amaçlarına ulaşmada yeterli çabayı gösterebilen, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen birey olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler ve davranışlar kazandırmaktır.
Başarılar
Derslik :3
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :100
Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl
Saatler
Isınma
Katı Yakıtlı Kalorifer Sistemi
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
Ulaşım
İl Merkezine Periyodik Zamanlarda Servis Araçları Kalkmaktadır. Ayrıca Sivas İline, Zile ve Turhal İlçelerine Trenle de Ulaşım İmkanı bulunmaktadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Kurumumuz İlçe Merkezinde Yer Almaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl Merkezine 38 KM Uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır